OpHogePoten

OpHogePoten is, de naam zegt het al, een prachtig verhoogde plek midden in het bos.

U huurt een volledig ingerichte tent op een verhoogd vlonder voor maximaal 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen). Op verzoek kunnen we een tentje plaatsen als er nog een kind mee komt.

Meer informatie

Wilt u nog even van de zon genieten? Centraal op het terrein vindt u een heerlijke zitplek waar u ook nog eens ’s avonds een lekker kampvuurtje kan stoken. De eerste mand met hout krijgt u van ons! En tegen een kleine vergoeding is er meer hout verkrijgbaar.

U kunt bij de tent gebruik maken van een heuse kleine buitenkeuken, volop voorzien van pannen, serviesgoed en bestek. Zo kunt u eenvoudig bij de tent koken op een 3 pits gasstel.

In een nabijgelegen gebouw zijn twee ruimtes met een douche en een toilet, waarvan één ruimte speciaal voor ‘OpHogePoten’ is gereserveerd. Zo beschikt u dus over een heus privé-sanitair!

Verder vindt u buiten een keukenblok met warm en koud water, een 4 pits kookplaat en koelkast met vriesvak. Wanneer u langer dan een week verblijft in ‘OpHogePoten’ kunt u tegen een kleine vergoeding ook nog gebruik maken van een wasmachine.

Tarieven

Het aantal minimum overnachtingen is 2 nachten.

Prijs per nacht€ 85
Prijs per week€ 550

Wanneer u reserveert vragen wij een borg van € 100,–. Deze ontvangt u natuurlijk terug wanneer de plaats schoon en in goede staat wordt achtergelaten.

Linnengoed

Voor het verblijf neemt u zelf uw linnengoed mee. Denk hierbij aan beddengoed (lakens, dekbedovertrek en/of slaapzak, maar eventueel ook kussens en kussenslopen) en keukengoed (hand-, thee- en vaatdoeken).

De matrasmaten zijn 1,40 x 2,00 m (2-persoons) en 0,70 x 2,00 m (1-persoons).

Eventueel kunt u ook pakketten huren:

PakketTarief
Bedlinnen 1 persoon€ 12,-
Bedlinnen 2 personen€ 17,50
Handdoeken€ 5,-
Keukenset€ 5,-
Aankomst & vertrek

Wij verwachten onze gasten tussen 15.00 uur en 22.00 uur en bij vertrek houden wij uiterlijk 11.00 uur aan.

Wilt u op andere tijden vertrekken of aankomen? In onderling overleg kunnen we kijken wat er kan worden afgesproken.

Annuleren

De boeking is definitief zodra het bedrag is bijgeschreven op onze bankrekening. Wanneer de betaling binnen 3 dagen niet is ontvangen, moeten wij de reservering helaas annuleren. Dit om teleurstellingen bij eventueel andere gegadigden te voorkomen en er zeker van te zijn dat de periode bezet is.

Heeft u betaald, maar wilt u later tóch nog annuleren? Dat kan tegen de volgende voorwaarden:

AnnulerenRestitutie
Binnen 24 uur100%
Tot de 42e dag voor aankomst65%
Tot de 28e dag voor aankomst35%
Tot de dag voor aankomst10%
Op de aankomstdag0%