Omgeving

Ons terrein in Lettele ligt tussen de plaatsen Deventer en Holten, op een erf omgeven door weilanden, hagen en bospercelen. Het kan maar zo zijn dat u in de schemering reeën voorbij ziet komen!

De stad Deventer en het dorp Holten liggen beide op fietsafstand. Onze plek is een ideaal startpunt voor menig fietstocht.

De Hanzesteden Zutphen en Zwolle liggen redelijk dichtbij en zeker de moeite waard om te bezoeken.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Bathmen (2,5 km) en verder in Colmschate, Deventer en Holten.

Deventer

De knusse Hanzestad Deventer biedt vele mogelijkheden op het gebied van historie, kunst, vermaak en culinaire uitgaansmogelijkheden. De zaterdagmarkt, op de Brink, met al zijn terrassen is een geliefde locatie voor menigeen, evenals een bezoekje aan de mooie binnenstad en de vele festiviteiten die jaarlijks plaatsvinden. Alleen het jaarlijks terugkerende festival ‘Deventer op Stelten’ is al de moeite waard, evenals de grote boekenmarkt. Voor meer informatie kunt terecht op deze sites:

  1. Deventer info
  2. Visit Oost
  3. Visit Twenterand

Holten

In de omgeving van Holten is het prachtig en aangenaam vertoeven op bijvoorbeeld de Holterberg. Hier kunt u heerlijke wandelingen maken en fietsen, de sterrenwacht bezoeken en het natuurmuseum Diorama. Voor meer informatie kijkt u op ‘Rijssen-Holten beleef je samen‘.