BosJuweel

Het huisje is geschikt voor 4 personen en van alle gemakken voorzien. Een eigen plek, half onder de bomen, met prachtig uitzicht op de weide, hagen en bomen.

Meer informatie

BosJuweel staat tussen Deventer en Holten in het mooie Salland, op het platteland met veel bossages en een natuurlijke omgeving. Op ons privéterrein vindt u verder nog twee ingerichte tenten terug, welke van april tot en met september beschikbaar zijn. Alle verblijven staan op ruime afstand van elkaar.

Tarieven & aanvullende kosten

Tarieven

Prijs per nacht€ 150
Prijs per week€ 875

Wanneer u reserveert vragen wij een borg van € 200,–. Deze ontvangt u natuurlijk terug wanneer de plaats schoon en in goede staat wordt achtergelaten. Evt. bijkomende kosten (beddengoed, meer energiegebruik e.d. ) worden hiermee verrekend.

Gaat er toch iets kapot tijdens het verblijf? Meld het gerust even bij ons, zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.

Energie

Het tarief is inclusief een dagelijks energieverbruik van 10 kWh. Bij meerverbruik verrekenen we dit met de borgsom. We vragen onze gasten om zorgvuldig met stroom om te gaan. Maakt u een uitstapje? Zet de verwarming even terug op 15°C en doe alle lampen uit.

Hout

Bij aankomst staat er een gratis houtvoorraad klaar om te kunnen stoken in het houtkacheltje.

Wilt u nog meer stoken? Voor € 7,50 leveren wij een extra houtvoorraad.

Schoonmaakkosten

Het geheel wordt schoon en netjes opgeleverd. Wij verwachten van onze gasten dat BosJuweel weer schoon wordt achtergelaten. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen we schoonmaakkosten van € 35,- in rekening moeten brengen.

Linnengoed

Voor het verblijf neemt u zelf uw linnengoed mee. Denk hierbij aan beddengoed (lakens, dekbedovertrek en/of slaapzak, maar eventueel ook kussens en kussenslopen) en keukengoed (hand-, thee- en vaatdoeken).

De matrasmaten zijn 1,40 x 2,00 m (2-persoons) en 0,80 x 2,00 m (1-persoons).

Eventueel kunt u ook pakketten huren:

PakketTarief
Bedlinnen 1 persoon (laken, dekbedovertrek, kussensloop)€ 12,-
Bedlinnen 2 personen (laken, dekbedovertrek, kussenslopen)€ 17,50
Handdoeken: 1 grote & 1 kleinere€ 5,-
Keukenset: handdoek, twee theedoeken & vaatdoekje€ 5,-
Aankomst & vertrek

Wij verwachten onze gasten tussen 15.00 uur en 22.00 uur en bij vertrek houden wij uiterlijk 10.30 uur aan.

Wilt u op andere tijden vertrekken of aankomen? In onderling overleg kunnen we kijken wat er kan worden afgesproken.

Annuleren

De boeking is definitief zodra het bedrag is bijgeschreven op onze bankrekening. Wanneer de betaling binnen 3 dagen niet is ontvangen, moeten wij de reservering helaas annuleren. Dit om teleurstellingen bij eventueel andere gegadigden te voorkomen en er zeker van te zijn dat de periode bezet is.

Heeft u betaald, maar wilt u later tóch nog annuleren? Dat kan tegen de volgende voorwaarden:

AnnulerenRestitutie
Binnen 24 uur100%
Tot de 42e dag voor aankomst65%
Tot de 28e dag voor aankomst35%
Tot de dag voor aankomst10%
Op de aankomstdag0%