Contact & recensies

Al sinds 2006 wonen wij, Ton IJsseldijk en Tilly Kloostra, op deze plek. Eerst nog samen met de kinderen, maar later met z’n tweeën.

In voorgaande jaren hebben wij een aantal jaren in Frankrijk een minicamping gerund en kamers en huisjes verhuurd. Nu we ook in Lettele volop ruimte hebben, begon het weer te kriebelen: mensen de mogelijkheid te bieden om te genieten van de prachtige, natuurlijke omgeving midden tussen de vele vogels, hazen, konijnen en de soms voorbijkomende reeën. Met een beetje geluk is soms de uil in het bos te horen. Wij nodigen u van harte uit om dit zelf te ondervinden!

Ikkinksweg 2
7434 PJ LETTELE
0570 540 558
06 3000 3988
info@natuurtent.nl

Contactformulier

  Recensies

  Wat is het altijd leuk om te horen hoe mensen NatuurTent.nl hebben ervaren en dat het vaak de verwachtingen overtreft!

  U maakt ons altijd blij met een review en vinden het ontzettend fijn dat wij mensen een fijne plek hebben kunnen bieden.

  Hieronder vindt u zomaar een greep uit de verschillende recensies die wij hebben mogen ontvangen:

  Natuur, rust en ruimte: Wakker worden tussen de bomen, omringd door vogels. ’s Nachts ook dierengeluiden gehoord, o.a. een uil. Ultieme rust in een groene, sprookjesachtige omgeving. Algemene beoordeling: 10

  Yessica

  Rondom de natuurtent (Veldzicht) vind je veel mooie natuur . Wij keken uit op een grote wei met paarden. Algemene beoordeling: 10
  Prachtige natuurtent met een heel mooi terras en alles aanwezig voor een top verblijf.

  Eef

  We hebben het hele weekend doorgebracht in en om de ontzettend gezellige ‘Bosjuweel’-tent. De liefde en aandacht die de gastvrije eigenaars aan hun erf geven is in alles voelbaar. Er is aan alles gedacht om hun gasten een zo fijn mogelijk verblijf te bieden: bij de vuurplaats stond een mand brandhout klaar, er was heerlijk biologisch brood uit eigen bakkerij en de overdekte keuken is van ieder gemak voorzien. De lieve honden, het paard en de pony maakten het extra gezellig.

  Het terrein grenst aan bomen/bos en heeft uitzicht op een wei met paarden. Het is een heerlijke rustige omgeving, maar wel dichtbij uitvalswegen. Algemene beoordeling: 9

  Asmode

  Natuur, rust en ruimte: Prachtig plekje in het bos Algemene beoordeling: 9
  Heerlijke plek voor een relaxt weekendje. Echt kamperen, maar ook van alle gemakken voorzien

  Jet

  De tent staat goed beschut en voorzien van camping keukentje en servies. Op de vlonder is een fijne zit plek om te relaxen en hogere tafel om aan te eten. Op zo’n 30 meter is er een buitenkeuken en ruime sanitaire voorzieningen. Het is een rustige, mooie plek en het is sfeervol aangekleed.