Bosjuweel

‘Bosjuweel’ is, de naam zegt het al, een juweel van een plek midden in het bos. U huurt een volledig ingerichte tent op een verhoogd vlonder voor maximaal 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen). Op verzoek kunnen we een tentje plaatsen als er nog een kind mee komt. Graag even overleggen.

Wilt u toch nog even van de zon genieten? Centraal op het terrein vindt u een heerlijke zitplek waar u ook nog eens ’s avonds een lekker kampvuurtje kan stoken. De eerste mand met hout krijgt u van ons! En tegen een kleine vergoeding is er meer hout verkrijgbaar.

Wilt u meer weten of reserveren dan kunt u ons een mailtje sturen naar

info@natuurtent.nl

Wilt u weten of een bepaalde periode nog vrij is dan kunt u dat zien via deze link:https://www.dekalendervan.nl/tentbos

U kunt bij de tent gebruik maken van een heuse kleine buitenkeuken, volop voorzien van pannen, serviesgoed en bestek. Zo kunt u eenvoudig bij de tent koken op een 3 pits gasstel.

In het nabijgelegen gebouw vindt u twee douches, twee toiletten en een wastafel. Er is een ruim keukenblok met warm en koud water, een 4 pits kookplaat en koelkast met vriesvak.

Wanneer u langer dan een week verblijft in ‘Bosjuweel’ kunt u tegen een kleine vergoeding ook nog gebruik maken van een wasmachine.

Altijd al tussen de bomen willen slapen?

Kijk hieronder snel naar de beschikbare data en boek ‘Bosjuweel’ !