Veldzicht

‘Veldzicht’ is een royale gezinstent die geschikt is voor maximaal 5 personen (2 volwassen en 3 kinderen) en is volledig ingericht. Eventueel mag er voor kinderen een tentje worden bijgeplaatst. Deze prachtige plek aan de rand van ons terrein heeft er genoeg ruimte voor!

De tent is voorzien van matrassen, een eettafel met stoelen en naar gelang van het aantal personen aan te passen. U kunt gebruik maken van een heuse kleine buitenkeuken, volop voorzien van pannen, serviesgoed en bestek. Zo kunt u eenvoudig bij de tent koken op een 3 pits gasstel.

’s Avonds kan er een lekker kampvuur worden gestookt op de vuurschaal. De eerste mand met hout krijgt u van ons! En tegen een kleine vergoeding is er meer hout verkrijgbaar. Vergeet u zelf niet om marshmallows voor de kinderen mee te nemen?

In een nabijgelegen gebouw zijn 2 douches en toiletten en een wastafel en bevindt zich een keukenblok met warm en koud water, een 4 pits kookplaat en koelkast met vriesvak. Wanneer u langer dan een week verblijft in ‘Veldzicht’ kunt u tegen een kleine vergoeding ook nog gebruik maken van een wasmachine.

Natuurlijk kamperen met prachtig uitzicht?

Kijk hieronder snel naar de beschikbare data en boek ‘Veldzicht’ op onze boekingspagina!